В МЦ “Материнка” знайомились з дослідженням вживання цукру і впливом на розвиток остеопорозу, сердцево-судинних захворювань.

ЦУКОР. СЕРЦЕВО-СУДИННІ ЗАХВОРЮВАННЯ. ОСТЕОПОРОЗ

Давно вже відомо, що цукор негативно впливає на серцеву діяльність І це підтверджують найновіші наукові дослідження .

Наприклад, дослідження, опубліковані в журналі JAMA Internal Medicine у 2014 році, показали, що люди, які споживають більше 25% своїх денних калорій у вигляді доданого цукру, ( в тому числі цукрових напоїв), мають в два рази більший ризик смерті від серцево-судинних захворювань, ніж ті, хто споживає менше 10% своїх денних калорій у вигляді доданого цукру. Стаття “Споживання доданого цукру та смертності від серцево-судинних захворювань серед дорослих в США” була опублікована в журналі “JAMA Internal Medicine” у 2014 році.

Дослідження базується на даних національної репрезентативної вибірки дорослих в США з 1988 по 2010 рік.

І ще в одній статті  “Зв’язок між споживанням цукру та ризиком розвитку серцево-судинних захворювань: результати дослідження» вчені з’ясували, що люди, які споживають багато цукру, мають більш високий ризик розвитку серцево-судинних захворювань, таких як артеріальна гіпертензія, діабет типу 2, та інші, незалежно від того, чи мають вони ожиріння.

Для засвоєння цукру ( глюкози) необхідні вітаміни В1, В6, Мg, Zn, Cr,   D і С.

Вітаміни групи В ( особливо вітамін В1- тіамін) необхідні для правильного травлення та засвоєння всіх вуглеводів, які є в продуктах харчування. Але в цукрі немає жодного вітаміну В. А тому для засвоєння білого цукру вітаміни групи В вилучаються з нервів, мускулів, шлунку, серця, крові і т.і. Виникає дефіцит вітамінів  в цих органах.

Нехватка вітаміна В1 веде до дистрофії серцевої м’язової тканини і до позасудинного накопичення рідини, яке може завершитись зупинкою серця.

Для метаболізму і окислення цукру потрібен кальцій. А оскільки білий цукор не має будь-яких  мінеральних речовин, кальцій  запозичується з кісток.  Втрата кальцію сприяє  послабленню кісток і зубів, веде до розвитку остеопорозу.

Цукор вимиває кальцій з кісток і він  відкладається на стінках судин. Внаслідок чого втрачається їх еластичність, що може призвести до розвитку варикозної хвороби.

Що робити, якщо Ви вже маєте варикозну хворобу? Звертайтесь  до МЦ «Материнка» за телефоном.: +38 080 78 724.

Ідеальне поєднання “ціна – результат” – так як після нашого лікування всі вени функціонують!!!.
Ефективно – частково/повністю відновлюємо клапани вен.
Швидко – середній курс лікування 2 тижні по 3 процедури в день.

Корисну інформацію щодо поліпшення стану здоров’я можна отримати з наших джерел:

Facebook:
https://www.facebook.com/materinka.org/

Instagram: https://www.instagram.com/materinka_org/

Можете дізнатись про нас на нашому сайті: https://materinka.org/paciientu.html

Або за номерами телефонів:
+380508078724
+380965345205
Нам приємно бути причетними до позитивних змін в Вашому житті!

2023-07-11T09:35:20+00:00
Call Now Button