Медичний клей і склеротерапія не так хороші методи як звуження вен без операції Методом Терновської Т.О.

Про медичний клей, який все одно не дає такого ефекту як наш унікальний метод звуження вен Терновської Т.О.

Короткі витяжки з наших занять. Корисно і цікаво.

Наявність кисню після введення перекису в організм збільшується на 60-80%. В організмі перекис водню потрібен для вироблення гормонів простогландинів, необхідних для обміну речовин. Ці речовини відіграють свою роль в боротьбі з запаленнями, простудними захворюваннями.

  •  Перекис водню може чистити великі артерії – після даних процедур робили обстеження, не виявляючи в артеріях ліпідних відкладень. В Іжевській медичній академії перекис водню колять в артерії по розробленій там спеціальній методиці. Взагалі, навіть після внутрівенного введення цієї речовини були пацієнти, які спромоглися знизити цим холестерин та вилікувати атеросклеротичні утворення. Але в МЦ «Материнка» не рекомендовано проходити крапельниці з перекисом водню при наявності атеросклеротичних бляшок в судинах шиї і голови – їх необхідно попередньо пролікувати за допомогою спеціальної дієти.
  •  На склеротерапію схожий новий метод – це застосування медичного клею, біологічного або полімерного. Він вводиться катетерами і за декілька хвилин закупорює судини. Потім разом з клеєм судина розсмоктується.  При склеротерапії ж вена склеюється дуже повільно. Це перевага клею, але вартість сеансу, який триває 30 хвилин, становить десь приблизно 80 тис грн. і застосовується лише до малих за діаметром вен. Вени виключаються з кровообігу, що однак не гарантує вірогідність рецидивів хвороби. Порахуйте всі ризики та вигоди і зверніться до МЦ «Материнка» за щадним курсом безопераційного лікування варикозу перекисом водню  методом Терновської Тамари Олексіївни, при якому вени зберігаються і функціонують.
  • Глибокі вени, багато перфорантних і комунікантних вен утворюють запас міцності судин і в певних місцях досягають  чотирикратної перестраховки судинної системи.
  • Дієта при варикозі є додатковим засобом при отриманні лікування. Потрібно обмежити вживання швидких вуглеводів, вживати продукти, багаті на клітковину та волокна, які не всмоктуються, а очищують  клітини. Пити воду – об’єм рідини має становити 4% маси тіла на день.  Не можна вживати продукти тваринного походження, спеції та сіль, кофеїн, глютен. Останній робить судини негнучкими та нееластичними. Взагалі, тим, хто лікується в МЦ «Материнка» потрібно не надіятися на кафе і столові, а готувати їжу самим. Найпростіше взяти з собою термос і залити кип’ятком кашу при приготуванні.
  •  Користь гарбуза. З складу його їстівної частини виведено елементи, що застосовуються в лікуванні туберкульозу. М’якоть гарбуза корисна для печінки. Гарбуз справляється з гайморитом – його м’якоть  нагрівають, прикладають в хворий ніс і гайморові пазухи очищуються.

Про те, що навкруги:

  •  Що таке «інтелігенція» в першому значенні слова?  Так в Древньому Римі називали безстрашних, брутальних і найвправніших воїнів. Легіон складався з 5 когорт, і в останню лінію ставили справжню інтелігенцію. Це була непереможна тисяча, яка ніколи не здавалася у полон. Її вступ в бій у вирішальний момент вирішував і хід битви. Дослівно «інтелігент» означає «той, хто розуміє» Ці воїни розуміли все, що їм потрібно робити без додаткових пояснень і робили все правильно. Потрапити в цю когорту вважалось за честь. Стати ним було престижніше, ніж  заможним чи отримати велику посаду. Це означало увійти в коло визнаних представників Великого Риму.
  • Слово «маніпулювати» також походить з Древнього Риму. Підрозділ «маніпула» складався з 10 легіонерів. Їх зручно було переставляти з позиції на позицію, «маніпулювати». В сучасному суспільстві, як і колись, краще мати більше інтелігенції, ніж маніпуляторів.
  •  Існують правила спокійного життя: прости всіх, не хвилюйся за майбутнє, цінуй все, що отримуєш.
  • Допомога кожного має значення. Коли лева спіймали мисливці і прив’язали до дерева, мишка перегризла вірьовку, звільнивши тварину. Маленька мишка стала в пригоді великому льву.
  • Едуард Асадов мав армянське походження і прізвище Асадян – цікавий факт.
  • Уроки мудрості:
  •  Старий осел упав у покинутий колодязь, що належав діду. Дід засумував по втраті, а потім зі смутком в очах вирішив засипати колодязь і поховати тварину, закидавши камінням. Але це спричинило підняття рівня води і осел вистрибнув назовні. Навіть у дуже складних випадках не все може бути втраченим. Інтерпритація цієї притчі: Коли обливають брудом, треба отряхнутися, стати на цей комок і бути вище.
  •  Для розвитку краще те, що важче.
  •  Будь добрим і посміхнись – твоя посмішка покращить настрій тисячі інших людей (Е. Асадов)

Бережіть себе та своє здоров’я, підтримуйте один одного. Миру нам!

Щодо лікування варикозу унікальним щадним судиннозберігаючим методом Терновської Тамари Олексіївни та рекомендацій дізнавайтесь за номером: 050 80 78 724. Ми завжди Вам раді допомогти, в межах наших можливостей.

2023-10-06T14:30:49+00:00
Call Now Button