•  В МЦ «Материнка» щодня відслідковуємо артеріальний тиск пацієнтів. Якщо різниця між верхнім і нижнім показниками тиску в межі від 30 до 50 – це норма. Перехід межі або нижче або вище – може свідчити про патологічні ознаки, які згодом виливаються в інсульти, інфаркти, ішемії тощо.
  • Варто знати, що при вікових змінах судин, втраті їх еластичності, при анемії тиск підвищується. При серцевій недостатності, тахікардії – знижується.

Який вихід? Чи не думаєте скористатись шкідливою порадою  понизити тиск сигареткою та, за необхідності,  повисити його чаркою коньячку?  Не треба навіть мріяти – все це кінцево «просадить» загальний стан здоров’я і, як наслідок, призведе до ще більших коливань тиску, не кажучи вже про психологічну та фізичну залежності. А якщо лікуватися  перекисом в МЦ «Материнка» – навіть при щадному лікуванні вен методом Терновської Т.О. за тиждень до і  під час процедур алкоголь виключається взагалі з раціону!

  •   Бинтування ніг може дещо підвищувати тиск, особливо в гіпертоніків. Це цілком нормальна реакція.

Окремо щодо бинтування ніг варто сказати про випадки коли, наприклад, пацієнт працює кухарем і в умовах кухні, де весь час щось вариться, випаровується і жарко – можна порадити періодично знімати бинти і поливати ноги холодною водою. Також можна замість бинтів використовувати трикотаж. Окремо слідкуйте, щоб протягом місяця після лікування в організм не потрапляла велика кількість солі – Вам треба подумати, як пристосувати безсольову дієту до подібних умов праці.

  • Тромби небезпечні своїм потраплянням в серце, лівий його шлуночок, легеневі артерії, спричиняючи тромбоемболію. А от останні дослідження показують, що у 20-30% людей є відкритим овальний отвір між передсердям, через який тромб може потрапити в ліве передсердя, викликавши інсульт, інфаркт. Лікуйте варикоз на початкових стадіях без операції!

🔴Щодо лікування варикозу та рекомендацій дізнавайтесь за номером: 050 80 78 724.

Ми завжди Вам раді допомогти покращити стан своего здоровʼя.
🔴Медичний центр «Материнка» (спеціалізація – лікування варикозної хвороби безопераційним методом Терновської Тамари Олексіївни).
Шляхом поступового звуження розширених вен, відновлення роботи повної/частково клапанів вен. Індивідуальний підхід.
Кілкість процедур залежить від ступеню варикозу і кількості участків розширених вен.

Можете дізнатись про нас на нашому сайті: https://materinka.org/paciientu.html
Або за номерами телефонів
+380508078724
+380965345205

Ефективно – відновлюємо частково / повністю клапани вен.
Швидко-середній курс лікування 2 тижні по 3 процедури в день.
Чому надають перевагу даному лікуванню? -так як після нашого лікування всі вени функціонують!!!
Орієнтовна ціна – 25-30 процедур(середня кількість)* 575грн =11-17 тис. грн.
+ при бажанні пацієнти можуть скористатись пропозицією оздоровлення природними засобами.

🔴Ефект від Лікування в МЦ,, Материнка,, місцевий, оздоровча ж дія на весь організм.

2024-07-12T13:09:30+00:00
Call Now Button