ХОЗЛ може торкнутись кожного. Відповіді на болючі питання на заняттях в МЦ “Материнка”.

  • ХОЗЛ – хронічне обструктивне захворювання легень (хронічний бронхіт, емфізема). Страждають курці і зайняті на шкідливих роботах, де вдихається багато пилу. Від ХОЗЛ ліків не винайдено, але існують профілактичні заходи – кинути палити, користуватися захистом органів дихання на шкідливих роботах та замінити тваринну їжу на рослинну.

В 2010 р. проводили дослідження, де сто чоловік, страждаючих на ХОЗЛ поділили порівну і слідкували за кожною групою 3 роки. Одна половина нічого не змінювала в звичайному житті – 100% з них відчули погіршення стану. Друга половина, 50 чоловік, перейшли на рослинну дієту і спромоглися зупинити подальше погіршення стану, а деякі навіть покращили! Отже все ж таки ліки є – це не інгалятори і пігулки, а рослинна дієта і раціональне харчування!

____

Лікування варикозного розширення вен: чи є гідна альтернатива видаленню з кровотоку вен?

Найкращий метод лікування той, який дозволяє зберегти вени та їх функції.

На сьогодні найбільш щадний метод – це метод застосування активного кисню (лікування варикозу запатентованим авторським методом Терновської Тамари Олексіївни), який використовується у нас в Кропивницькому. Метод є щадним і не має вікових обмежень, втім є перелік протипоказів до лікування є на сайті https://materinka.org/paciientu.html.

Лікування проводиться під керівництвом автора методу – Терновської Т.О. Крапельницю вводять в варикозно розширену вену. Процедура безболісна, головний неприємний момент – введення голочки.

Середня тривалість лікування тиждень лікування, в деяких випадках вона складає 2 тижня лікування. Все залежить від ступеня варикозу і кількості варикозно розширених ділянок вен, віку, індивідуальної чутливості до лікування. На сьогодні для громадян України вартість однієї процедури складає 575 грн.

1.ЛЕГКИЙ (початковий, або вени розширені тільки на одній нозі) -7 днів
по 3 рази на день (~20 процедур),
11,500 грн.

2.   СЕРЕДНІЙ -10 днів
(~30 процедур),
17,250 грн.

3.   ВАЖКИЙ – 3-4 тижні
(40-60 процедур)
від 23 – до 34,500 грн.

Наша методика є унікальною – тому що відновлюється нормальна функція вен, клапанів вен (УЗО підтверджує хороший результат). Перелік обстежень. Результати лікування (фото до і після).

Відповіді на запитання можете переглянути на сайті.


Нам приємно бути Вам корисними.

Попередньо можете прийти на консультацію або отримати необхідну інформацію за номером:
380508078724.

2024-10-16T13:09:42+00:00
Call Now Button