ВІДГУКИ 2021-11-30T12:46:02+00:00

Вдячні за відгуки залишені на даній сторінці нашими пацієнтами,

пролікованими унікальною методикою Терновської Тамари Олексіївни

направленої на звуження розширених вен і відновлення роботи клапаного апарату вен без операції.

Лікування проводено в м.Кропивницький. Під керівництвом автора методу – лікаря з 39 річним досвідом роботи, прихильником превентивної медицини – Терновської Тамари Олексіївни.

В середньому одному пацієнту проводиться 20-25 процедур, контроль через місяць, 3 і 6 місяців, з повторним УЗД через 1 рік, для підведення підсумків (Одна процедура 440 грн, середній курс становить –  тривалість основного курсу – 2 тижні; 12545 грн).

Адміністратори надають інформаційну допомогу щодо питань запису, проживання, харчування, подальшого контролю за станом вен  з 7.30 по 16.00 по телефону: 0508078724, 0965345205.

Анкета обслуговування

З якого інформаційного джерела Ви дізнались про медичний кабінет “Материнка”?

Павло Раков у 2015 році

Що Ви порадите нам змінити в медичному кабінеті?

Розширити

Чи порекомендуєте Ви медичний кабінет «Материнка» своїм знайомим?

Так і вже нееодноразро                    

Що, на Ваш погляд, є позитивним в нашому медичному кабінеті?   

 Особисте ставлення до пацієнта, комплексний підхід до лікування, психологічне налаштування на позитивний результат та проходження лікування, організація лікувального процесу, добре і лагідне ставлення мед. персоналу до пацієнтів. Дякую за вашу працю!Бажаю тільки успіху у майбутньому!!!

Дякуємо за відповіді! 

Дуже вдячна всьому медичному персоналу за здоров`я і красу!

Надзвичайно приємна і доброзичлива атмосфера кабінету, після його відвідування залишились лише приємні враження.

Буду рекомендувати лікування у Вашому кабінеті всім знайомим. Бажаю Вам процвітання, непримхливих, добрих і вдячних пацієнтів, а також всім здоров`я!

З повагою і вдячністю Чрнолєс І.І.

(Квітень 2021 р.)

02.04.2021 р.

Дуже вдячна всьому колективу медпрацівників за чуйне і уважне ставлення!

З повагою,

Манько Т.М.

02.04.2021 р.

Велика вдячність усьому коллективу за злагоджену працю! Все дуже чітко і якісно.

Даний метод лікування – це унікальна можливість саме лікування, збереження органу!

Велика подяка, особливо таланту Терновської Т.О., та золотим рукам Ірини Михайлівни.

З повагою,

Котельнікова Т. М.

P.S. було б непогано, щоб в кабінетах був доступний інтернет. Досить надто необхідно по роботі.

Анкета обслуговування

1. З якого інформаційного джерела Ви дізнались про медичний кабінет «Материнка»? От друзей

2. Причина Вашого звернення за допомогою саме до нас :

близьке розташування медичного кабінету до Вашого дому/роботи

*  позитивні відгуки Ваших знайомих

прийнятна цінова політика

кваліфіковані  спеціалісти

наступні безкоштовні огляди 

метод, що дозволяє лікувати вени без операції

3.Чи швидко ви до нас додзвонилися?

*Так                            –  Ні

4. Коли Ви до нас звернулися в перший раз, чи були задоволені відповіддю адміністратора на питання, що Вас цікавили ?

*  Так                      –  Ні

5. Чи довго Вам приходилось   чекали консультації лікаря, початку проведення маніпуляцій?

6. Було Ваше очікування комфортним?

* Так                    –  Ні

7.  На що Ви звернули увагу в першу чергу, переступивши поріг нашого медичного кабінету?

На гостеприимство

8. Чи було щось, що  залишило неприємне враження після відвідування нашого медичного кабінету? Нет

9. Чого, по-вашому, не вистачає в нашому медичному кабінеті? Все супер. Легкой музики.

10. Що Ви порадите нам змінити в медичному кабінеті? Все хорошо!

11. Чи порекомендуєте Ви медичний кабінет «Материнка» своїм знайомим?

Так                     –  Ні

12. Що, на Ваш погляд, є позитивним в нашому медичному кабінеті?

Атмосфера в коллективе. Приятное собеседование  с персоналом. Спасибо!)))

Дякуємо за відповіді!

Анкета обслуговування

  1.  З якого інформаційного джерела Ви дізнались про медичний кабінет «Материнка з інтернету перший раз
  2. Причина Вашого звернення за допомогою саме до нас :

близьке розташування медичного кабінету до Вашого дому/роботи

позитивні відгуки Ваших знайомихприйнятна цінова політика                 

кваліфіковані  спеціалісти

наступні безкоштовні огляди

  • метод, що дозволяє лікувати вени без операції

3.Чи швидко ви до нас додзвонилися?

  •  Так                            –  Ні

4. Коли Ви до нас звернулися в перший раз, чи були задоволені відповіддю адміністратора на питання, що Вас цікавили ?

  • Так                      –  Ні

5. Чи довго Вам приходилось   чекали консультації лікаря, початку проведення маніпуляцій?

пару місяців влітку, не чекала зараз

6. Було Ваше очікування комфортним?

  •   Так                    –  Ні

7.  На що Ви звернули увагу в першу чергу, переступивши поріг нашого медичного кабінету?

Багато зручних дрібниць

8. Чи було щось, що  залишило неприємне враження після відвідування нашого медичного кабінету? Ні

9. Чого, по-вашому, не вистачає в нашому медичному кабінеті? Території10. Що Ви порадите нам змінити в медичному кабінеті? Збільшуватися11. Чи порекомендуєте Ви медичний кабінет «Материнка» своїм знайомим?

  •  Так!!!                     –  Ні

12. Що, на Ваш погляд, є позитивним в нашому медичному кабінеті?

Рівень обслуговування, результати, відкритість до нового, особистість Тамари Олексіївни. Дякую!!!

Дякуємо за відповіді!

Анкета обслуговування

З якого інформаційного джерела Ви дізнались про медичний кабінет “Материнка” від сестри Ковбаси Н.Н.

Причина Вашого звернення за допомогою саме до нас :

  позитивні відгуки Ваших знайомихü  прийнятна цінова політика;

–  метод, що дозволяє лікувати вени без операції.

На що Ви звернули увагу в першу чергу, переступивши поріг нашого медичного кабінету?

_Добрі, приємні лікарі, медсестри_____________

Що, на Ваш погляд, є позитивним в нашому медичному кабінеті?

Кваліфікований медперсонал, добрі, чуйні відносини.           

Тамаро Олексіївно, Ірино Анатоліївно, Ірино Михайлівно, Ольго Петрівно, Світлано Миколаївно, велике спасибі за тепло, добро, терпіння до нас. Велике дякую за все! 

Дякуємо за відповіді!

Дякуємо за відгук. МЦ “Материнка”

Анкета обслуговування

  1. З якого інформаційного джерела Ви дізнались про медичний кабінет «Материнка»?_____Від лікаря – хірурга МСЧ-19______

2.Причина Вашого звернення за допомогою саме до нас :

  • близьке розташування медичного кабінету до Вашого дому/роботи

–  позитивні відгуки Ваших знайомихü  прийнятна цінова політика ü  кваліфіковані  спеціалістиü  наступні безкоштовні оглядиü  метод, що дозволяє лікувати вени без операції

3.Чи швидко ви до нас додзвонилися? ü  Так                            –  Ні

4. Коли Ви до нас звернулися в перший раз, чи були задоволені відповіддю адміністратора на питання, що Вас цікавили ?

ü  Так                      –  Ні

5. Чи довго Вам приходилось   чекали консультації лікаря, початку проведення маніпуляцій?

_____________Недовго_________

6. Було Ваше очікування комфортним?ü  Так                    –  Ні

7.  На що Ви звернули увагу в першу чергу, переступивши поріг нашого медичного кабінету?

____Доброзичливість персоналу, чистота _____

8. Чи було щось, що  залишило неприємне враження після відвідування нашого медичного кабінету?

________Не було_________________

9. Чого, по-вашому, не вистачає в нашому медичному кабінеті?

_____Всього вистачає______

10. Що Ви порадите нам змінити в медичному кабінеті?

____Добавити місця для зберігання речей між процедурами____________________

11. Чи порекомендуєте Ви медичний кабінет «Материнка» своїм знайомим?

ü  Так(Обов’язково)         

            –  Ні

12. Що, на Ваш погляд, є позитивним в нашому медичному кабінеті?

____Позитивним є: весь персонал медичного кабінету відноситься до пацієнтів з добром, як до рідних. Всім бажаю здоров’я.____________ Дякуємо за відповіді!

От всей души Благо Дарю всех сотрудников МЦ «Материнка».
Благодарю за Вашу теплоту и заботу.
С ув. Ирина Степаница.

Нам надзвичайно приємно, що відмічаєте в МЦ “Материнка”:
1. ввічливість
2. гарне ставлення до нас, клієнтів
3. професійність
4. комфортність
Дякуємо за відгук!!!

Анкета обслуговування

1. З якого інформаційного джерела Ви дізнались про медичний кабінет «Материнка»?__інтернет_________________________________________________
2. Причина Вашого звернення за допомогою саме до нас :
– близьке розташування медичного кабінету до Вашого дому/роботи
– позитивні відгуки Ваших знайомих
– прийнятна цінова політика
 кваліфіковані спеціалісти
– наступні безкоштовні огляди
 метод, що дозволяє лікувати вени без операції
3.Чи швидко ви до нас додзвонилися?
 Так
– Ні
4. Коли Ви до нас звернулися в перший раз, чи були задоволені відповіддю адміністратора на питання, що Вас цікавили ?
 Так
– Ні
5. Чи довго Вам приходилось чекали консультації лікаря, початку проведення маніпуляцій? _____Ні__________________________________________________________
6. Було Ваше очікування комфортним?
 Так
– Ні
7. На що Ви звернули увагу в першу чергу, переступивши поріг нашого медичного кабінету?___чистота___________________________________________________________
8. Чи було щось, що залишило неприємне враження після відвідування нашого медичного кабінету?____ Ні______________________________________________________________
_____________________________________________________________________________
9. Чого, по-вашому, не вистачає в нашому медичному кабінеті?
_____________________________________________________________________________
10. Що Ви порадите нам змінити в медичному кабінеті ______________________________
________Ви зробили все зі смаком. _______________________________________________
11. Чи порекомендуєте Ви медичний кабінет «Материнка» своїм знайомим?
 Так
– Ні
12. Що, на Ваш погляд, є позитивним в нашому медичному кабінеті?
___1. ввічливість______________________________________________________________
___2. гарне ставлення до нас, клієнтів_____________________________________________
__ 3. професійність____________________________________________________________
__ 4. комфортність____________________________________________________________ ___________________________________________________________________________________________так і надалі тримати !

Дякуємо за відповіді!

МЦ “Материнка”

м.Кропивницький

вул.Гагаріна 9

0508078724

Анкета про надані послуги надає МЦ “Материнка” зворотній зв”язок з відвідувачами. Дякуємо!

Анкета обслуговування

З якого інформаційного джерела Ви дізнались про медичний кабінет «Материнка»?

__Від знайомих__

Що, на Ваш погляд, є позитивним в нашому медичному кабінеті?     

Лікування варикозу без операцій, дієта, яка очищає організм, ставлення і професіоналізм працівників, відчуття комфорту під час процедур.

Дякуємо за відповіді!

Дай Бог вам здоров’я та терпіння. Велике спасибі за турботу та лікування.

Гуркіна Т.М.

Олександрія

.

Бажаю процвітання та благополуччя всім працівникам, та велика подяка за вашу працю та наше здоров’я!

Танасійчук Л.

15.12.2020

Большое спасибо врача и медсестрам за профессионализм и должное отношение к своей работе!

Всего самого наилучшего, развития, процветания и благодарных пациентов!

Супер!!!

Огромное спасибо за заботу!!!

15.12.2020

Грищенко С.С.

Манчук Наталія Олександрівна

Олександрія

10.12.2020 р.

Доброго дня всім працівникам медичного закладу «Материнка»!!!

Хочу висловити свою вдячність всім, хто працював зі мною у цей раз.

Ви дуже гарна, дружна команда. Ви допомагаєте людям не втрачати надії на краще. Ви – люди від Бога. Дякую вам за те, що ви є.

Хочу побажати вам миру і злагоди, а також, щоб ви знайшли сенс життя і впізнали Бога, ще краще.

З повагою до всього колективу низький вам уклін!!!

Анкета обслуговування

  1. З якого інформаційного джерела Ви дізнались про медичний кабінет «Материнка»?_____Від лікаря – хірурга МСЧ-19______
  1. Причина Вашого звернення за допомогою саме до нас :

–  близьке розташування медичного кабінету до Вашого дому/роботи *

–  позитивні відгуки Ваших знайомих

–  прийнятна цінова політика *

–  кваліфіковані  спеціалісти*

–  наступні безкоштовні огляди*

–  метод, що дозволяє лікувати вени без операції *

3.Чи швидко ви до нас додзвонилися?

–  Так *  

–  Ні

  1. Коли Ви до нас звернулися в перший раз, чи були задоволені відповіддю адміністратора на питання, що Вас цікавили ?

Так*

–  Ні

  1. Чи довго Вам приходилось   чекали консультації лікаря, початку проведення маніпуляцій? _____________Не довго_________
  2. Було Ваше очікування комфортним?

Так*

–  Ні

7.  На що Ви звернули увагу в першу чергу, переступивши поріг нашого медичного кабінету?____Доброзичливість персоналу,чистота _____

8. Чи було щось, що  залишило неприємне враження після відвідування нашого медичного кабінету?________Не було_________________

9. Чого, по-вашому, не вистачає в нашому медичному кабінеті?_____Всього вистачає_____

10. Що Ви порадите нам змінити в медичному кабінеті?____Добавити місця для зберігання речей між процедурами____________________

11. Чи порекомендуєте Ви медичний кабінет «Материнка» своїм знайомим?

– Так*(Обовязково)

–  Ні

12. Що, на Ваш погляд, є позитивним в нашому медичному кабінеті?____Позитивним є: весь персонал медичного кабінету відноситься до пацієнтів з добром, як до рідних. Всім бажаю здоров’я.____________

Дякуємо за відповіді!

Я дуже вдячна всьому персоналу медичного центру «Материнка» за ваш професіоналізм, за турботу про  пацієнтів, за надію, що

життя можна продовжувати зі своїми венами.

У вас лікувалась велика кількість моїх знайомих; вони хоч і не телефонують вам кожен день зі словами подяки, але, повірте нам, я запитувала в них, то кожен майже плакав, адже ви даруєте нове життя.

Зі свого боку докладу максимум зусиль, аби про вас дізналось якомога  більше людей з цією проблемою.

За цей тиждень ви поділили моє життя на ДО і ПІСЛЯ лікування.

08.12.2020

Пишу с огромной благодарностью каждому, кто причастен к этому Чуду!!!

Приезжаю четвертый раз в МЦ МАТЕРИНКА и каждый раз благодарю Творца, что привел меня сюда.

Жизнь до лечения и после – это две разные жизни. Это правда!

Благодарю, уважаемая Тамара Алексеевна, за смелость пойти по этому пути – исцеления людей!!! Без операции.

Благодарю каждую прекрасную женщину по отдельности и всех вместе за высокий профессионализм, чуткое отношение и индивидуальный подход к каждому!

Всем здоровья, процветания и личного счастья!

20.11.2020

Казинян Светлана

Днепр

Шановні Тамаро Олексіївно та весь персонал медичного центру «Материнка»!

Велике дякую за ту працю, яку робите кожного дня! Мені була надана допомога Іриною Анатоліївною, Ольгою Петрівною та Ларисою Сергіївною! Дівчата – справжні професіонали! Ви робите дивовижні речі!

Хотілося б в майбутньому,  щоб таких кабінетів було більше по всій країні! Багато людей потребують допомоги, але за певних умов не можуть потрапити до вас. Хочеться,  щоб на вас звернули увагу, почали співпрацювати і таке лікування було доступне скрізь в лікарнях!

Дякую за всі старання, індивідуальний підхід!

Щастя, здоров’я та розширення!

13.11.2020

Висловлюю щиру подяку медичному персоналу МЦ Материнка за їх працю, за чуйне ставлення до нас, своїх пацієнтів, які виконують свої обов’язки сумлінно, з повною віддачею. Бажаю всім їм найкращого.

Особисто вдячна Тамарі Олексіївні за те, що вона винайшла методу, яка допомагає людям відновити своє здоров’я. Бажаю їй успіхів.

Рекомендую всім своїм друзям і знайомим.

29.10.2020.

Алла Клименко, м. Кропивницький

Про МЦ “Материнка” (лікування під керівництвом Терновської Тамари Олексіївни).

Хочу висловити свою подяку дівчатам за їхню роботу, старанність, віддачу і витримку. Ви великі молодці, що робите нас здоровими і гарними.

Я вам бажаю і надалі радувати людей своєю роботою, бажаю всім здоров’я.

Я дуже задоволена результатом, який отримала і буду рекомендувати вас всім своїм знайомим і незнайомим.

Всього вам найкращого.

09.10.2020 р.

Не хватает слов, чтобы выразить всю благодарность, которую испытываешь по отношению к Тамаре Алексеевне и всем-всем-всем сотрудникам «Материнки».

Ехал сюда с надеждой, что все получится, но результат настолько неожиданный, что поначалу даже тяжело поверить!

От всего сердца благодарю вас всех за ваше теплое, искреннеен отношение и за то, что вы помогаете нам исцелиться, возвратиться к здоровой, полноценной жизни, что даете возможность измениться!

Спасибо за ваш труд, за то, что вы делитесь им с нами.

P.S. Мне так радостно и легко на душе от того, что я могу теперь ходить с легкостью, что хочется плакать

P.P.S. Желаю вам всего самого наилучшего!

Дима В., г.Днепр

25.09.2020 г.

Дорогі мої дівчатка!

Щиро вам дякую за вашу турботу, Ви дійсно, як мами, турбувалися про нас як про своїх дітей. Щоб нам було затишно, щоб легше перенесли біль, страх.

Рано піднімаєшся і хочеться бігти до вас, у ваш позитивно налаштований колектив, слухати ваше кожне слово.

Бажаю вам міцного здоров’я, щастя, мирного неба. Несіть добро у людські долі.

Ще раз дякую вам,

дякую,

дякую!!!

25.09.2020

З повагою,   Шавель Наталія

Отличные условия!

Спасибо за профессионализм Тамаре Алексеевне, Ирине Михайловне и Ларисе Сергеевне!!!

Спасибо за внимание, соблюдение всех правил гигиены и санитарии.

Лечение прошло комфортно и незаметно. Всегда рекомендовала и буду рекомендовать  всем свои друзьям  и знакомым услуги «Материнки»

Спасибо огромное!!!)))

18.09.2020 г.                                                 Ирина Чирва

От всей души хочу выразить благодарность всему коллективу «Материнки» и лично Тамаре Алеексеевне.

Спасибо вам, что вы есть!

Процветайте, развивайтесь!

И дай, Бог, вам всем здоровья, вам и вашим родным и близким.

С уважением,

Семья Кафановых

20.08.2020 г.

Хочу висловити велику подяку медичному кабінету «Материнка», а точніше його чудовому колективу. Це професіонали своєї справи! Люди їдуть до них на лікування звідусіль і це говорить саме за себе.

Дякую, що допомогли подолати варикоз. І дякую за ваше позитивне відношення до життя.

Успіхів!

Петровська К.

18.09.20

Щиро дякую за увагу, турботу і лікування всьому колективу. Зокрема Тамарі Олексіївні, Ірині Михайлівні!

Бажаю процвітання

Дякую Бардакова І. М.

Хочу выразить свое почтение  и выразить огромную благодарность «Материнке».

Это не просто медкабинет, это целая отдельная семья со своей культурой, психологией и воспитанием.

Здесь работают очень классные профессионалы, которые с радостью делятся свои опытом и знаниями.

После каждого посещения этой семьи ощущается  огромный прилив  здоровья и духовного просвещения.

Спасибо вам всем.

Марченко О.

31.07.2020

Щиро вдячні всьому персоналу медичного кабінету «Материнка»

за високий професіоналізм,  людське ставлення, увагу, привітність.

Велика подяка лікарю  Руденко Ірині Анатоліївні  за компетентність,  фаховий підхід,  вміння підтримати і вислухати.

Велика подяка медичній сестрі  Руденко Ірині Михайлівні  за толерантність, професійне  ставлення та терпіння до кожного з нас.

Величезна подяка керівникові – лікарю Терновській Тамарі Олексіївні  за вміння створювати атмосферу партнерства лікаря і пацієнта, за чіткість і професіоналізм, високу кваліфікацію і вміння побудувати систему взаємодії всіх співробітників медичного кабінету. Ви робите велику справу, допомагаючи людям стати здоровішими, жити повноцінно.

Бажаємо «Материнці» процвітання, а всьому персоналу міцного здоров’я, та успіхів у вашій нелегкій, але необхідній справі.

Дякуємо за допомогу!!!

З повагою,

родина Білашевських

Оксана Павлівна

Михайло Іванович

31.07.2020

Лікуюся в медичному кабінеті «Материнка» вже протягом семи років. Знайшла відгуки в газеті і просто приїхала. До цього часу проходила обстеження в другій лікарні, де мені сказали оперувати обидві ноги. Завідувачка кабінетом Терновська Т.О. – це супер-лікар, дуже добра, чуйна людина і грамотний фахівець. Медичний персонал – дуже кваліфіковані люди, чуйні, добрі, уважні, приємні. Тамара Олексіївна підібрала колектив такий, як вона сама. Тут іде сцілення душі і тіла.

Рекомендую всім людям, які страдають варикозом, звертатися і спасатись. Не подумайте, що це для реклами, це є істинна правда.

Нехай Бог береже  «Материнку» на многі і благі літа.

29.07.2020                                           Козінська Надія Юхимівна

Огромное спасибо вам за заботу и внимание. Пусть будет чистое небо, мир всем!

Спасибо за здоровье, что вы возвращаете людям.

Вам всем крепкого здоровья, огромного счастья.

Все  благ всему коллективу.

29.07.2020 г.

Мы выражаем вам благодарность за ваш труд.

Да благословит каждого из вас Господь обилием здоровья, радости, успехов, мира и финансов.

Губрий Тамара, Валерий

29.07.2020 г.

Хочу выразить большую благодарность  коллективу центра и Тамаре Алексеевне за ваш труд, за ваше желание помогать людям с их проблемой.

Успехов вам и огромное спасибо!

24.07.2020

Профессионализм!

Аккуратность!

Идеальная чистота!

Христианская доброта в сердце каждого работника!

Но самое главное – это уникальная возможность пойти другим путем, вылечить, а не удалить свои вены.

А это: и силы, и радость, и уверенность в себе!

Спасибо огромное!

23.07.2020 г.

Всім велике дякую!

Ви всі дуже класні, дружні, хороші!

13.07.2020

Арнацька А.А.

Як добре, що ви є!!! Приїжджаю до вас підлікуватися не тільки фізично, а й психологічно.

Унікальна методика, талановиті спеціалісти, «золоті» люди…

Бажаю, щоб всі охочі та люди,

які потребують вашої допомоги,

отримали такий же заряд енергії, як і я.

Хай все у вас буде добре,

хай клініка збільшується для прийому більшої кількості пацієнтів.

Добра, здоров’я, миру вам!

10.07.2020                                    Наталія Коломієць, м. Умань

Дуже вдячна за лікування всьому медичному колективу.

Добре, що є така методика лікування, тому що я не очікувала такого гарного результату

не тільки з лікування ніг,  а й у покращенні мого стану здоров’я.

Я після лікування дуже добре себе почуваю.

Дай, Боже, кожному з вас всього найкращого і бажаю вам дальшого процвітання.

Дякую, що ви є!!!

Дужу вдячна за лікування, за тепле, дружнє, добре відношення, корисні поради.

Результатом дуже задоволена.

Здоров’я, добробуту, терпіння, миру, спокою!

Дякую, що ви є!

10.07.2020

Козюк Ю.В., смт. Компаніївка

В цьому році в нашому кабінеті запроваджені анонімні анкети обслуговування пацієнтів.

Ось відповіді на деякі запитання в анкеті.

  • На що Ви звернули увагу в першу чергу, переступивши поріг нашого кабінету?

 Відповіді:

  • Все чітко відпрацьовано
  • Суворі правила дезінфекції
  • Чистота
  • Все дуже комфортно
  • Чистота, красота, внимание

 

Що Ви порадите змінити в медичному кабінеті?

 

Відповіді:

  • Все отлично. Советую расширить рекламу. Мало кто знает о методе.

 

Що, на Ваш погляд, є позитивним в нашому медичному кабінеті?

 

Відповіді:

  • Ввічливість, гарне ставлення до нас – пацієнтів, професійність, комфортність. Так і надалі тримати!
  • Високий рівень ефективності лікування, кваліфікований медперсонал. Все чітко відпрацьовано, спокійна атмосфера і доброзичлива. Почувала себе добре і комфортно. Дуже всім вдячна, всі молодці, особливо, Тамарі Олексіївні за її професійність і високий рівень, а також Ірині Михайлівні за її увагу, професійність і доброту.
  • Все отлично. Спасибо огромное.

Велике спасибі всьому колективу «Материнки» за їхню працю. Дуже добре, злагоджено виконують свою роботу. Навчили багато новому як правильно харчуватися….

Лікуюся третій раз і ще буду приїздити.

Бажаю вам здоров’я, терпіння і всього найкращого.

Колісніченко Т.А.                                          10.03.2020 р.

Лечебному персоналу клиники «Материнка»

Врачу Терновской Т.А

г. Кропивницкий, ул. Гагарина, 9.

Многие годы страдала из-за болей в нижних конечностях, вызванных закупоркой кровеносных сосудов. Принимала множество различных лекарственных препаратов, но желаемый результат не наступал, боль не уходила. По совету знакомых в 2013 году  обратилась за помощью  в Ваше лечебное учреждение, прошла курс лечения  методом введения  растворов перекиси водорода. Результат отличный, семь лет чувствовала себя превосходно.

В 2020 году  решила повторить курс, чувствую себя гораздо лучше, боли уходят.

Искренне благодарю МЦ “Материнка” за проводимое лечение, сопровождаемое чудесным обращением персонала с пациентами.

Умрихина Валентина Александровна,

г. Кропивницкий

29.01.2020

Огромное спасибо клинике «Материнка»! Здесь я получила квалифицированную помощь для решения моей проблемы.

Очень рада, что узнала о существовании метода лечения варикоза без операции!

Если бы не вы, у меня уже было бы на  несколько вен меньше! Очень приветливый коллектив!

Отзывчивые сотрудники готовы проконсультировать , помочь, подсказать и даже забинтовать!

Прочувствовала прекрасное отношение к пациенту!

Благодарю Вас и желаю успехов, профессионального развития и хороших пациентов.

20.03.2020

Шарий Марина

Хочу отдать большущее спасибо «Материнке». Здесь работают настоящие спасатели. Я уже не первый раз обращаюсь в клинику, медсестры очень вежливые, добрые, заботливые. Тамара Алексеевна всегда выслушает, подскажет, все ясно и доступно обьяснит.

Спасибо большое, что Вы есть.

20.03.2020  Пугач Таня

Хочу подякувати Тамарі Олексіївні, Ірині Анатолівні, Ірині Михайлівні, Ларисі Сергіївні, Ольга Петрівна,

Елізавета  Сергіївна і всьому професійно-дружному колективу

дякую всім за вашу доброту, натхнення і терпіння і наполегливість.

Нехай Бог Егова поблагословить Вас усіх і ваші родини за вашу невпинну працю, увагу,

розсудливість, щедрість і любов, яку ви виявляєте до всіх ваших пацієнтів.

Довгих років Вам життя, з найкращими побажаннями

Попіль  Галина         м. Івано-Франківськ

13.03.2020р.

Сердечное спасибо!!! За ваши золотые руки, внимание, терпение, добрые сердца.

Очень рады, что нашли вас и приехали на лечение.

Вы творите чудеса!

Дай бог вам, девочки, всем счастья, здоровья и любви !

Вы лучшие!!!

Спасибо большое Тамаре Алексеевне. Теперь, когда я вижу людей с             венами, всем рекомендую Вас. Вы- гений!

Процветания и развития клинике «Материнка»!!!

Надеюсь,  мы ещё увидимся!

Мы обязательно приедем.

Низкий поклон Вам.

Куликова О.А.                          04.03.2020

Здравствуйте: ))

Приезжаю раз десятый и приеду одиннадцатый, потому что вижу результат позитивный.

Все устраивает.

Рекомендую.

Кирюхин Р.И.

03.03.2020

От: Елена 
Тема: Благодарность

Сообщение:
Большое спасибо замечательному врачу,Тамаре Алексеевне и ее команде за профессионализм! Ваш труд делает наши ножки красивыми ,а нас уверенными в себе! Долгих лет жизни и процветания!

-- 
Это сообщение отправлено с сайта Материнка (https://materinka.org)

От: Іван Ковальчук 
Тема: Подяка персоналу клініки)

Сообщение:
Хочу подякувати персоналу клініки, а особливо Тамарі Олексіївні  та  Ірині Михайлівні за чуйність та професіоналізм!
 Всім, хто ще сумнівається в методиці лікування, хочу порадити спробувати! 
В 2015 році поставили діагноз варикозу з направленням на операцію як сказав флеболог
 „ ... різати треба  від паху і до п‘ят ... “. Випадково натрапили в інтернеті на інформацію про клініку «Материнка», 
а так як втрачати було нічого я спробував пролікуватись саме тут )))  Необхідність в операції відпала! 
Тепер в профілактичних цілях проходжу лікування кожних два роки по декілька днів і мої ноги мене тішать) 
 Дякую і бажаю творчих успіхів і надалі в Вашій благородній справі, дорога «Материнка» !

В тот момент, когда я уже собиралась на операционный стол, чтоб удалить больные вены,  судьба послала мне человека, который абсолютно случаймо рассказал мне о вашей клинике.

Я, не задумываясь даже, собрала все необходимые документы и приехала к вам. О чем ни на секунду не пожалела. Это мой уже четвертый приезд  за три года, так как совершенству нет предела.

Я благодарю вас, что мне и многим людям со всех уголков Украины вы помогаете и вылечиваете. Что все  мы  можем теперь уверенно ходить, не задумываясь  об операциях и последствиях после них.

От себя личино хочу сказати спасибо,  что я снова могу смело носить юбки, идти уверенной походкой.

Приезжаю сюда, вы заряжаете, мотивируете и лечите. Огромнейшее спасибо за это персоналу клиники «Материнка».

30.01.2020 г.                                                                        Мавлина И.А.

Когда я ехал в клинику, то уже на ком-то интуитивном  уровне начал понимать, что было принято верное решение. Кроме полученных результатов лечения, были получены чудесные эмоции. Причем, все это с самого порога. То, что проявляют абсолютно все сотрудники к своим пациентам,  – даже не профессионализм,- это многогранный творческий симбиоз знаний,  опыта, стремлений, понимания, анализа, духовности, любви и служения в благости. Один из светлых лучиков в нашем, пока темном, царстве.

Исходя из личных наблюдений, могу с уверенностью  сказать, что клинике недостаточно площадей. Это абсолютно не вредит душевной атмосфере, но точно не будет лишним.

Быть может, в большей площади нашлось бы место для библиотеки, где можно было бы брать книги о новом взгляде на оздоровление людей.

Не исключаю возможности в организации «правильного» кафе  для посетителей клиники, а может, и просто людей, которым не все равно, чем питаться. Те более, что у сотрудников клиники есть опыт  и стремления его улучшать.

В палатах приема процедур возможно стоит рассмотреть видеотрансляции, даже в фоновом режиме, материалов, касающихся новых взглядов на здоровье  и жизнь человека.

– комната ожидания

– послепроцедурный зал  с беговыми дорожками, УЗИ-диагностика

– и прочее.

Подводя черту хочу сказать, что я уверен, что подходы к оздоровлению, рано или поздно,  но станут переломным периодом не только в медицине,  но и в сознании людей.

Благодарю за доброту, любовь, профессионализм и атмосферу!

В.В. Галяс

19.12.2019

Приїхавши до Вашого лікувального центру після 2-річного лікування в іншому місті, я зустріла доброзичливість, професіоналізм. Дякую колективу та особисто Тамарі Олексіївні за те, що Ви є, за допомогу в лікуванні. Бажаю міцного здоров’я, терпіння, сімейного затишку, процвітання, успіхів.

Спасибі за все!

19.12.2019

Большое спасибо коллективу центра «Материнка». Руководитель Тамара Алексеевна – это дар от Бога. Всем рекомендую!!! Многие лета всем!!!

Александр Одесса 19.12.2019

Після блуждання та ходіння по урологам, безліч обстежень, купа антибіотиків, знеболюючих, але захворювання не відступало. Біль в пахвинній ділянці турбував вдень та вночі. Після курсу гірудотерапії відчув значне покращення, біль вщух, самопочуття покращилося. Тому вдячний за роботу, натхнення колективу центру, за зцілення захворювання, які не завжди виліковуються звичайними ліками.

Всім велика шана та подяка! 19.12.2019

Я, Ільченко Генадій.

Прийшов у цю клініку з 2 стадією. Дуже подобається і колектив,і зміни моїх ніг.

Дуже вдячний цим добрим людям, що допомагають людям.

Дуже вдячний!

19.11.2019

Со странички фейсбук https://www.facebook.com/tamara.ternovska.9 -очень приятно!!!

Спасибо за оказанную помощь в лечении варикоза и спины, пиявочки творят чудеса! А Ваш бесценный опыт помогает людям становиться здоровыми и счастливыми! Здоровья Вам и всему Вашему дружному профессиональному коллективу, и огромное СПАСИБО!!!

28.06.2019 Елена Куприенко

Большое спасибо коллективу. Все работники центра «Материнка» дружелюбные, внимательные, профессиональные.

Соколенко В.Д 2019

Хочу выразить огромную благодарность Тамаре Алексеевне и всему коллективу Материнка!

Вы просто замечательные люди и профессионалы!

Спасибо Вам за то ,что вы делаете!

Ваш метод действительно уникальный и имеет интересные результаты. Он не только восстанавливает вены,но и оказывает влияние на весь организм.

У меня например стали вновь расти волосы, удаленные лазером.

Значит действие лекарства выходит за рамки вен, и имеет большие масштабы.

Это очень интересно и неожиданно.

Продолжайте вашу замечательную работу и больших успехов Вам!

10.06.19  Нигяр

Вірш , присвячений медичному центру «Материнка» 24.05.2019

Здоров’я- розкіш для людини,

Найбільша цінність у житті.

Як є здоров’я щогодини

Можливість є йти до мети …

В мед.кабінеті «Материнка»

Завжди панує аура добра,

І є у вас своя «іскринка»

І ваша справа- не дарма .

Багато хто спішить сюди

Підлікуватись, получить поради

Здоров’я «сієте» плоди

І люди вам безмежно раді.

Якщо людина вже здорова

Та їй нічого не болить,

Вона добро творить готова

І це прекрасно !Можно ЖИТЬ!

Бажаю колективу процвітання

Комфортного, яскравого життя

Здоров’я всім міцного побажати

На многії та благії літа !!!

(Черняхович Ольга Юрііївна м.Кропивницький 24.05.19)

Большое спасибо Тамаре Алексеевне и ее дружному колективу!

Большое спасибо за профессионализм и за лечение на высоком уровне ,за внимательность,человечность!

Варикоз-страшная болезнь,но победима,благодаря вашей методике и лечению .Хочется,чтобы весь мир знал о Вашей методике и клинике.

Вы творите чудеса! Еще раз огромное спасибо!

Дай Бог Вам и вашим помощницам здоров’я,вдохновения ,удачи в вашем нелегком труде!

С ув. Субота ОО

27.04.19

.. интуиция и определенный опыт подсказали — это то, что я так долго искала..

Варикозное расширение вен мучило меня около 30 лет.

За этот период пыталась лечить свой варикоз предлагаемыми методами:

кремами, компрессами, растирками, мазями, гелями, инъекциями, уколами ботфортами от «Здоров», компрессионным трикотажем — безрезультатно.

Неоднократно хирургами предлагалась операция.

Болезнь прогрессировала, ноги стали сильно отекать, болеть, даже начали появляться  тромбы ( в растянутых узлах вен, в результате осложнения после ОРВ).

Полноценной жизни не было. Страдала от этой болезни не только я, но и моя семья.

Я продолжала искать методы безоперационного лечения варикоза.

Недавно нашла в интернете информацию о медкабинете Материнка по лечению варикоза безоперационным путем по методу Терновской Тамары Алексеевны.

Познакомилась с информацией и посмотрела видео, где Тамара Алексеевна рассказывала о своем методе. Сомнений не было, интуиция и определенный опыт подсказали — это то, что я так долго искала.

Поступила на лечение: капельницы, гирудотерапия, рекомендуемая диета, питьевой режим.

В результате этого научного, комплексного подхода были достигнуты следующие результаты:

– Мои расширенные вены начали видимо сокращаться уже на 3-й день лечения. Тамара Алексеевна сказала: «процесс пошел».

Я не верила своим глазам, но это факт. Моей внутренней радости не было предела.

– С каждой процедурой вены уменьшались и становились невидимыми, а ноги — все более глаже и светлее.

– За 4-ре недели лечения (запущенный варикоз) я похудела на 10 кг.

– В ногах появилась легкость, они постройнели, стали гладкими, кожа посветлела.

– Появилась легкость во всем теле.

– Появилась выносливость. Легко и быстро стала подниматься на верхние этажи.

–  До лечения в Материнке давление могло подняться до 150. А сейчас понизилось и нормализовалось.

– Я почувствовала себя гораздо подвижнее и моложе.

– Болезнь начала отступать…

– Окружающие меня люди, по их словам, также заметили, что во мне произошли изменения в лучшую сторону.

Такое комплексное профессиональное лечение как:

– капельницы, которые не только выполняют свои прямые функции – возвращая вену в нужное положение, а также улучшают обмен веществ, питают органы и системы кислородом, убивают патогенную грибковую, микробную и вирусную флору, чистят от токсинов;

– гирудотерапия, ферменты при укусе пиявки благотворно влияют на формулу крови, лечатся воспалительные процессы и т. д.;

– рекомендуемая строгая диета способствует быстрейшему, безболезненному выздоровлению венозной системы;

– питьевой режим  способствует  улучшению обмена веществ ,  кровь становится более текучей (она быстро движется по органам и системам, неся питательные вещества и кислород к клеткам всего организма — нет застоя крови), вымываются и выводятся  токсины,–

привело к вышеописанному результату улучшения моего здоровья.

Улучшение состояния моего здоровья, как и всех других пациентов, которые обратились за помощью и пролечились в медцентре Материнка, отзывы от которых я слышала, напрямую связано с тем, что лечением здесь занимаются профессионалы.

Терновская Тамара Алексеевна    главный специалист и основатель этого уникального, научного и комплексного метода лечения варикоза, доктор от Бога, с многолетним опытом и стажем работы, любящий свое дело и людей.

Тамара Алексеевна, лично, ведет пациента от первого приема, с индивидуальным подходом, с каждодневным назначением и под своим наблюдением  до самого окончания лечения.

Нельзя не заметить, что Тамара Алексеевна не только талантливый, отзывчивый, думающий и грамотный доктор, стремящийся  всеми своими силами, применяя глубочайшие знания и опыт, оказать качественную  помощь пациенту, постоянно усовершенствующий свою деятельность, являющуюся не только работой и делом, а на мой взгляд,  и   большей частью смысла ее жизни. Все эти качества содержатся в одном человеке—милой, нежной, хрупкой женщине и в этом ее сила!

Весь ее бесценный опыт и труд  направлены на достижение  результата – вернуть здоровье и радость человеку.

Судя по отдаче Тамары Алексеевны своему делу,  у меня сложилось  впечатление, что это ее миссия.

Низкий поклон  Вам,  Тамара Алексеевна  и многих счастливых  долгих  лет!

Отдельно благодарю медсестер Ольгу Петровну за лечение, старание и внимание, а также Ларису Сергеевну за лечение и внимание,  неутомимую  харизму,  желание поделиться своим жизненным опытом и информацией.

Хочу отдельно поблагодарить Ирину Михайловну за профессиональный подход в лечении, технику применения своего мастерства при проведении процедур, за сострадание и понимание каждого пациента.

Спасибо Вам Ирина Михайловна за отшлифованные,   научно обоснованные, четко выстроенные, емкие, зерновые лекции и информацию, которой Вы  безвозмездно делитесь во благо здоровья пациента.

Благодарю медсестру Светлану Николаевну за профессиональный  подход в работе, технику применения мастерства при проведении процедур, сострадание и внимание.

Благодарю Ирену Евгеньевну за ее внимание, консультации  и индивидуальный подход к каждому,

Спасибо Надежде Алексеевне и Елизавете Сергеевне за каждодневные теплые приемы пациентов, позитивный настрой перед процедурами, доброжелательное отношение и желание помочь.

С благодарностью буду всегда помнить весь коллектив медцентра Материнка.

Для меня и других пациентов Ваш профессионализм  и  необходимая, уникальная, благородная  деятельность  во благо здоровья человека –бесценны.

С искренней благодарностью,

Витрук Е. Н.      Киев.

2019г.

..На повторном обследовании через год бляшек не обнаружили. Вен не видно..

Хочу выразить свою благодарность коллективу « Материнка »  за хороший уход и понимание . Первый раз приехал в клинику в 2014 году с диагнозом варикозная болезнь с мелкими атеросклеротическими бляшками . Прошел курс в 20 сеансов . Остался очень доволен результатом .

На повторном обследовании через год бляшек не обнаружили. Вен не видно.

Рекомендую всем друзьям и знакомым.

Дай Бог Вам здоровья. Спасибо за помощь людям .Желаю расшириться в других городах.

С уважением,

Тихонов В.А,  г.Днепропетровск

24.01.2019

..Хай Господь вас вберігає..

Наша рідна «Материнка»

Ти для нас неначе мати

Розгорнула своє серце

І впустила всіх до хати

Тихо взявши нас нас на крила ,

Ти зцілила тіло й душу

Цілий світ для нас відкрила –

Як тепер я жити мушу

Крок за кроком, як малечі

Ти вселяла сили й віру

Розгортала наші плечі

І всиляючи довіру.

Всім уклін до ніг схиляю

Від душі бажаю щастя

Хай Господь Вас зберігає

І боронить від ненастя .

14.12.2018

м.Знам’янка

Лисеньковська   Вікторія  Анатоліївна

..порозуміння і бажання допомогти!

З «Материнкою» додається громадянська гордість, що в нашій країні є такі високопрофесійні діячі, які лікують не тільки захворювання не під власні медицині офіційній, але й вселяють в кожного пацієнта оптимізм, віру та надію .

За весь лікування не від кого з персоналу не чула ні відмови, ні грубого не лагідного слова, тільки порозуміння і бажання допомогти!!!

Щиро з низьким уклоном  ДЯКУЮ!!!

За щедрість, духовного й душевного багатства

Щасти Вам і вічного здоров’я!

Тетяна Васильєвна Керчь

..Від щирого серця та з усмішкою усіх благ!!!

Перш за все, дякую Тамарі Олексіївні та колективу «Материнка» за вклад в медицину, який вони роблять з професіоналізмом ,посмішками ,доброзичливістю. Сподобалась організація робочого процесу та про інформування пацієнтів про деталі лікування.

Можливо в майбутньому кабінет зможе брати участь у розробці своєї марки або у співпраці з якоюсь компанією.

Бажаю зростання і колись у майбутньому розширення та переформування просто кабінету у пансіонат з проживанням та харчуванням.

Від щирого серця та з усмішкою усіх благ!!!

Ваша пацієнтка Інна.

Медсестрам окреме велике «Дякую» за їхні «золоті руки

Хочу висловити свою велику подяку лікарю Тамарі Олексіївні за увагу,доброту та щире співчуття до своїх пацієнтів . Медсестрам окреме велике «Дякую» за їхні «золоті руки».

(Телегіна Вікторія)

Дякуючи Вам підлікувала до доброго стану ніжки

Висловлюю велику подяку за лікування цій маленькій, але сильній, мудрій, доброзичливій лікарні в складі такого гарного колективу. Від Вас отримала велику підтримку фізичну, а також моральну. Дякуючи Вам підлікувала до доброго стану ніжки. Хоча раніше втрачала надію, що це можливо. Доброго Вам здоров’я, сили в цій нелегкій справі. Не можу передати все словами, але приєднуюсь до всіх гарних відгуків щиро.

Макогон Катерина Станіславівна 30.10.2018

Просто дякую Вам за те, що Ви є

Шановна лікарю та шановні працівники «Материнка». Просто дякую Вам за те, що Ви є, за те, що ви кожного дня рятуєте людські життя . Вперше я пролікувалась у 2015 році, потім у 2016 році, і з тих пір у мене з 2-3 ступені варикозу  та з непрацездатними клапанами, зараз є 1 ступінь, всі клапани працюють.

ДЯКУЮ!ДЯКУЮ!ДЯКУЮ!

Хай Бог Вам допомагає і береже Вас у вашій справі.

Нужна Яна 18.09.2018

..щастя всім та радості.

Я дуже вдячна всім співробітникам клініки «Материнка». Хай Вас Бог береже за вашу доброту, професійність і чуйність, щастя всім та радості.

З повагою Голубець К.М.

20.07.2018 Черкаська обл. м. Сміла

рада..хоча, боялася їхати, бо незвичайний метод і незнайомий.

Дуже вдячна за лікування всім працівникам кабінету «Материнка». Керівниці -засновниці –Терновській Тамарі Олексіїївні, всім медсестричкам, технічного медперсоналу. Дякую  Вам за Ваш професіоналізм, щире і тепле відношення, за комфорт, чистоту і санітарний стан. За тепло Ваших рук, за підтримку і щирі поради. Я дуже рада, що познайомилася з Вами і пройшла курс лікування. Хоча, боялася їхати, бо незвичайний метод і незнайомий. Все пройшло на вищому рівні-рада Вам.

27.07.2018

Полтава

Моргуль М.В.

Мой отзыв после лечения.
Если сказать в целом – то я начала жить новой жизнью!
В реальность ворвались короткие платья и юбки!
А с ними восхищенные взгляды окружающих мужчин.
В летнюю жару наконец-то я ходила по улицам и ощущала, как дует ветер по ногам.
Ну и соответственно – я с удовольствием хожу на пляж, в бассейн.
Хоть и никогда не была полной, но диета поддерживает тело стройным!
И внутренне я горжусь собой – какой правильный образ жизни я веду!
«Велосипедом» я накачала себе пресс! Снизу вырисовались такие мышцы, которые я не видела у себя никогда!
И все это в целом сделало меня уверенной в себе красивой женщиной, которая следит за собой и наслаждается каждым моментом жизни!
И еще теперь меня зовут как модель!
Я вам очень благодарна!
Спасибо большое

Дякую, що ви є!!!
Лікарям і знахаркам, доглядальникам (нянькам), психологам від Бога мій низький уклін. Ви досягли мети завдячуючи своєму професіоналізму та багатьом іншим прекрасним якостям, та іноді всупереч моїй поведінці.

К. Юрій Михайлович. 20.09.2016 р.
Бережи вас Господь!!!

не поверила своим глазам..
Ирина Ивановна С., 50 лет. В 2016 г. Проходила лечение в клинике «Материнка», не поверила своим глазам, когда вена полностью сузилась, была в шоке от того, что без операции всего лишь капельницей можно достичь таких результатов! Большое спасибо Вам, Тамара Алексеевна, Ирина Анатольевна, Лариса Сергеевна, Анечка за доброе и чуткое отношение к пациентам!!!

Тамара Алексеевна доктор по призванию, как приятно, что такие люди еще есть! Еще раз выражаю большущее, огромнейшее спасибо за профессиональное отношение к пациентам!!! Всему коллективу желаю здоровья и послушных пациентов!!!

г. Кировоград 15.03.2016 г.

Любі Тамара Олексіївна, Ірина Анатоліївна, Ірина Михайлівна, Лариса Сергіївна та сонячна Анєчка!

Дуже дякуємо вам усім за подаровані здоров’я та красу, за привітні посмішки та щиру турботу.

Це саме ті цінності, які за гроші не купиш, а ви їх з любов’ю даруєте кожній людині, яка до вас звертається з надією.

Хочеться побажати вам міцного здоров’я, бадьорого духу, благополуччя та Божого благословення.

Назавжди ваші шанувальники Лілія та Світлана Ф. (Чернігівська область)

г. Кировоград 15.03.2016 г.

15.09.2015. Інна Олександрівна Д.
Я проходила лікування варикозно-розширених вен в клініці «Материнка». Дуже-дуже вдячна Тамарі Олексіївні і всьому колективу. Всі дуже добрі, щирі, відзивчиві. Дякую за допомогу, ви робите надзвичайні речі, зцілюєте людей і робите їх життя краще.

В мене був невеликий варикоз, але для жінки важливо не тільки здоров’я, а і краса. Ноги стали гарні і я можу сміло ходити в спідниці.

Дякую вам за все, що ви робите. Хай Господь вам допомагає і будьте здорові і щасливі.
Дуже вдячна!

Відгук щодо проходження курсу лікування у медичному кабінеті «Материнка», м.Кіровоград, вул.. Пашутінська 11/16.
Пацієнт : Сергій Олегович С., 1974 р.н., м.Харків.

Лікувався з 20.09.2015 по 07.10.2015 р. від варикозно розширенних вен обох ніг. Кількість процедур – 39.

Відразу хочу відмітити професійність та повагу до пацієнтів з боку всього персоналу та особисто лікаря Терновської Тамари Олексіївни, бо це відчувалось ще з першого дзвінка до медичного кабінету.

Всі необхвднв аналізи, результати обстежень узі, фото знімки та інше, я переслав за допомогою електронної пошти, після чого (майже на другий день) зі мною зв’язався лікар, яка уточнила деякі моменти в особистій бесіді, після чого зазначила, що може мені допомогти, але остаточне рішення буде прийняте після очного обстеження. Цей підхід мені дуже сподобався, бо при цьому економиться дуже багато часу та коштів.

Мабуть, для мене самим складним, спочатку, було дотримання необхідної дієти, а саме : їжа без солі, бо я вживав багато солі, тому перший тиждень було Важкувато. Також дуже хотілось чашку ароматної кави. Але…. Якщо ти не маєш можливість змінити обставини, зміни своє відношення до них. Та й людина до всього звикає, й десь на дев’ятий-десятий день дієта вже не приносила будь-яких неподобств.

Щодо самого лікування, ще раз хочу відмітити професіоналізм Всіх без виключення працівників медичного кабінету, який у сукупності з чутливим ставленням вже на 5-7 процедурі почав давати результати – я чітко помітив, що вени на правій нозі, стали помітно ховатися. Десь на 15 процедурі «стала тягти» (поболювати) сама більша вена, яка починала виступати в районні паху та спускалась аж до стопи (до лікування), але ні – вона стала ховатися. Ці болі були не дуже сильні, та зникали після 15-30 секунд ходьби.

У статичному положенні практично нічого не турбувало. Також хочу відмітити препарат, найменування не помню, точно, але персонал називав «болтушка» – дуже гарно допомагає знімати больові синдроми в місцях де скорочуються вени.

В загалі, коли я їхав до Кіровограду, я дуже сумнівався, допоможе цей метод лікування, чи ні.
Тепер я впевнений – Допомагає!!!
Шановна Тамара Олексіївна та весь персонал медичного кабінету «Материнка» дуже дякую Вам за те що ви робите!!!
Здоров’я, сил та натхнення Вам у Вашій нелегкій праці. Щиро Вами вдячний.

«Иметь здоровые ноги без варикоза – это не только красиво, но и необходимо для полноценной и интересной жизни».

Варикозное расширение вен, доставшиеся мне в наследство от мамы, на ноги которой я не могла без боли смотреть, с каждым годом это доставляло массу проблем. Я уже не говорю об эстетической стороне, ноги просто быстро начинали уставать и даже появилась боль в венах. В голове два последних года крепко засела мысль «должен же быть какой-то метод без операций и вредительства для организма….».

И вот случилось чудо, иначе я то не называю. Просматривая очередную информацию в интернете, я вдруг увидела сайт медицинского сайта «Материнка». Не знаю, что точно меня задержало на нем, но я прочитала все, от и до. И твердо решила для себья : «Это то что мне нужно. », на интуитивном уровне я поверила, что именно здесь мне и маме помогут. Правда позвонила не сразу…. Началась война. Но в сентябре 2014 года я набрала номер центра (мне ответил приятный и приветливый голос Анечки) и записалась вместе с мамой на лечение. Да, да…. Не на калеченье, а на лечение.

В сентябрье 2015 года мы приехали на повторный курс, это обьязательно, если у вас была многолетняя проблема. Сказать, что наши ноги стали здоровые и красивые за времья лечения – это не сказать ничего. Оздоровился весь организм, мы по сторойнели, по-хорошели, и мне кажется, даже по – молодели. Очень важно было придерживатся безсолевой диеты, поверте это не так тяжело, здоровье дороже. Моя мама выдержала такую диету целый год, и у нее хорошие результаты. А ведь дело доходило до трофической язвы….

Нам, жывущим в Украине, просто повезло, что есть такой врач от Бога (и это правда) Терновская Тамара Алексеевна. Низкий поклон и долгих лет жызни этой хрупкой но такой сильной духовно женщине за ее труд и помощь людям!!!

Также, нельзя не высказать огромную благодарность всему чуткому и профессиональному коллективу «Материнки». Без них не было б такого приятного и позитивного оздоровления. Чувствуется забота и желанье помочь людям.

Поверьте в этод метод, и Ваша жызнь наполнится новыми, ЗДОРОВЫМИ ощущениями!!!

Елена К., 47 лет
Валентина Ш., 70 лет.
Город Лисичанск.
29.09.2015

Я,Марія Ч. дуже вдячна Тамарі Олексіївні та всьому колективу за кваліфіковане лікування та тепле, уважне відношення до мене та моєї дитини. Дякую за медичну допомогу!

Шана вам і подяка!
Божих благословень!

Мені 45 років, в минулому 2014 році в грудні я звернулась в мед. центр «Материнка» по поводу варикозного розширення вен нижніх кінцівок. Вени були великі, як палець з вузлами. Після першого курсу лікування відчула значне покращення, вени заховались повністю. Через рік на консультації у лікаря, дивлячись на УЗД він сказав, що: « У Вас вен і не було розширених».

Велике спасибі за увагу, за любов до пацієнтів, за Вашу велику корисну справу. Слухняних Вам пацієнтів і ви здоровлення їх.

З пов. Б. Олена. Полтавська обл.

Меня зовут Дмитрий, мне 29 лет. 22.07.2013 г. У нас с супругой родился сын. Зовут Тимофей.

К возрасту 1 год Тимофей переболел 3 раза гнойной ангиной, ветрянкой и прочими простудными заболеваниями. Успели мы соответственно трижды побывать на стационарном лечении, после всех процедур, капельниц, уколов и т.д. и тому подобное. После всего пережитого решили по рекомендательному совету Тамары Алексеевны закалять ребенка.

Прочитали дружно семьёй книгу, изучили методику и вперед.

Все началось с ручек, ножек и постепенно где-то за 3-4 дня мы малыша окунали по головку в холодную воду утром и вечером.

Закаливание как процедура проходило хорошо, приблизительно 10 дней и однажды ночью у Тимофея температура 39,2 С. Можете себе представить ужас и страх, который мы прочувствовали.

Поразмыслив над вопросом «Что делать?». Каким путем идти? Назад к антибиотикам и больницам или продолжаем в том же духе по инструкции, как написано в книге.

Небольшое отступление. Я с самого детства болею ангинами (на данный момент уже «болел» в прошедшем времени). Естественно пока не прижмет, так и болеешь традиционно как все привыкли: пилюли, компрессы, уколы, полоскания.

Доболелся я до того, что ангина дала осложнения на суставы!!!

И вместе с сыном я начал обливаться тоже, пример папа обязан показать. Все родственники, бабушки и дедушки были против и в диком ужасе от такого метода тренировки и борьбы с болезнями.

Итак, вернемся… стоял выбор продолжать обливать или нет. Принять волевое решение и взять на себя полную ответственность за жизнь ребенка при такой высокой температуре, не имея при этом никакого мед. образования.

Решили продолжать. Обливали малыша и днем и ночью каждые 2 часа (и папа тоже обливался, нужно было прочувствовать на себе весь кайф этого процесса!)

Мы с супругой очень волновались, но к нашему удивлению наутро температура была 38,5 С. Еще через сутки – примерно 37-37,4 С. Еще через сутки температура пришла в норму 36,6 С. Мы вздохнули с облегчением. Поехали к Тамаре Алексеевне на осмотр: горло – норма, легкие – чистые, чуть-чуть сопли.

Когда температура пришла в норму, стали обливать в режиме 2 раза в день.

У меня теперь горло не болит вообще и суставы меньше. Ем спокойно мороженое и пью холодную воду. Если у нас в семье у кого-нибудь сопли, кашель, температура и всякая разная гадость, мы знаем, где наше спасение «холодная вода».
Спасибо большое Тамаре Алексеевне за помощь.
Холодная вода, как палочка выручалочка остается с нами на всю жизнь!!!
Будьте все здоровы!

Дорогая «Материнка»!
Тамара Алексеевна, Анечка, Ирина Михайловна, Ирина Анатольевна и Лариса Сергеевна.

От всего сердца благодарю вас за тепло и заботу, за мудрые наставления и личный пример в здоровом начинании!

За эффективное лечение и массу наставлений «на путь истинный» к своему здоровью!

Вы прекрасные, теплые, веселые, легкие, мудрые люди! У вас прекрасная команда. Мое лечение прошло просто, эффективно и даже занимательно!

Вены встали на место, кровообращение восстановилось и клапаны восстановили свою работу! И даже сетка обесцветилась! Состояние моего тела и души просто замечательное.

У вас можно не только вылечить ВАРИКОЗ, но еще и получить «психологічне розвантаження».

Низкий вам поклон и благодарность от всего сердца и души! Пусть вся любовь и забота, которую вы дарите людям, возвращаются вам сторицей!

С любовью, уважением и огромной благодарностью,
Ч. Юлия (34 года)
г. Днепропетровск
18.07.15.

Добрый день!

От всего сердца выражаю благодарность мед. центру «Материнка», особенно Тамаре Алексеевне Терновской за уникальный вклад в медицину, а особенно в полное излечение моей проблемы.

Проблема варикоза мучила меня с 20 лет и досталась по наследству от дедушки. Сначала это была проблема эстетическая (некрасивые вены на ногах), но с возрастом уже влияла на самочувствие, появились боли в ногах, отеки. Постоянно искал средство для лечения. Использовал крема, мази, заказывал специальные «Ботфорты», но все безрезультатно. Занимался специальными упражнениями йоги, и так же без каких-либо изменений. Начал склоняться к операции, поскольку после сна немели пальцы ног. «Облазил» весь интернет в поисках советов, и всё сводилось к операции по удалению вен. Принял решение делать операцию, и мне исполнилось уже 39. В поликлинике меня направили делать анализы и однозначно делать операцию. В это время нашел статьи профессора Неумывакина, который утверждал, что перекись водорода может излечить варикоз. По запросам в интернете «лечение варикоза перекисью» наткнулся на сайт клиники «Материнка». Задавал вопросы врачам – знают ли они что-то по лечению варикоза перекисью, на что все отвечали, чтобы я не занимался ерундой и что это очень опасно и ни к чему не приведет (ни к чему хорошему).

И действительно были сомнения – неужели доктора о таком не знают??? При прохождении УЗИ я поинтересовался у доктора, знает ли он что-либо о таком методе и он сразу сам сказал, что у него была пациентка, которая у него проходила обследование, и он был в шоке от результата до лечения и через год после лечения. Он рассказал, что женщина полностью излечилась и у нее нормально работали все клапаны сосудов, хотя до этого были ужасные вены и ей срочно нужна была операция. Также он сказал, чтобы я попробовал такое лечение и то, что хуже точно не будет.

Было много сомнений, но я все же позвонил в клинику и записался на приём. При первых процедурах я также сомневался и не верил, что моим мучениям придет конец. Первое время вены как бы «усохли» и стали твердыми, но каково было моё удивление, когда примерно через месяц после процедур сошли синяки от укусов пиявок и уколов, вены спрятались и «появились» красивые ноги!!! Теперь я свободно ношу шорты и доволен жизнью.! Появилась уверенность и теперь решил кардинально изменить свою жизнь, и даже изменить род деятельности и посетить далекие страны!!!

И всё это благодаря Терновской Тамаре Алексеевне!!!

Также огромное спасибо всему персоналу, всем девочкам, которые возились со мной и поддерживали!

Желаю клинике «Материнка» успехов и процветания!!! И главное, чтобы больше людей узнали о таком прекрасном методе лечения и о такой клинике.

Николай (39 лет)
19.06.2015 г.

Мені 57 років. Приїхала з Чернівецької області. Про методику лікування перекисом водню знаю вже давно. Коли почався клімакс, приймала по 10 крапель і відчувала себе чудово.

В центр «Материнка» потрапила майже випадково, але результат від лікування відчула відразу. Варикоз у мене давно, близько 20 років. Перші судини з’явилися десь у 18 років (мати хворіла варикозом). З появою діток (3) варикоз збільшувався.

Моє лікування проходило без усяких ускладнень. Системи переносила легко. Відчуття страху не було і це при тому, що я ніколи подібні процедури не приймала. Варикоз мій пройшов за 22 процедури.

Я впевнена, що потрапила до людей, які дійсно від душі хочуть допомогти людям з любов’ю, з душею. Якась жіночка пацієнтка сказала: «Я потрапила в рай». Я цілком згідна.

Бажаю цим прекрасним, ніжним жіночкам здоров’я, успіхів, любові, Божого благословення, бо справу, яку вони виконують – це гарна, потрібна людям. А все далі залежатиме від нас самих. Особисто я перейшла на дієту безсольову і без цукру. Все можливо, тільки потрібно захотіти.

Мені 57 років. Приїхала з Чернівецької області. Про методику лікування перекисом водню знаю вже давно. Коли почався клімакс, приймала по 10 крапель і відчувала себе чудово.

В центр «Материнка» потрапила майже випадково, але результат від лікування відчула відразу. Варикоз у мене давно, близько 20 років. Перші судини з’явилися десь у 18 років (мати хворіла варикозом). З появою діток (3) варикоз збільшувався.

Моє лікування проходило без усяких ускладнень. Системи переносила легко. Відчуття страху не було і це при тому, що я ніколи подібні процедури не приймала. Варикоз мій пройшов за 22 процедури.

Я впевнена, що потрапила до людей, які дійсно від душі хочуть допомогти людям з любов’ю, з душею. Якась жіночка пацієнтка сказала: «Я потрапила в рай». Я цілком згідна.

Бажаю цим прекрасним, ніжним жіночкам здоров’я, успіхів, любові, Божого благословення, бо справу, яку вони виконують – це гарна, потрібна людям. А все далі залежатиме від нас самих. Особисто я перейшла на дієту безсольову і без цукру. Все можливо, тільки потрібно захотіти.

Щиро вдячна
Тамарі Олексіївні
Ірині Анатоліївні
Ірині Михайлівні
Ларисі Сергіївні
Анічці
за вашу ласку, увагу, терпеливість.
З повагою: Б. Ліза
Чернівецька обл., м. Сторожинець
18.06.2015 р.

Хочу выразить огромную благодарность Тамаре Алексеевне и всему коллективу Материнка!

Вы просто замечательные люди и профессионалы!

Спасибо Вам за то ,что вы делаете!

Ваш метод действительно уникальный и имеет интересные результаты. Он не только восстанавливает вены,но и оказывает влияние на весь организм.

У меня например стали вновь расти волосы, удаленные лазером.

Значит действие лекарства выходит за рамки вен, и имеет большие масштабы.

Это очень интересно и неожиданно.

Продолжайте вашу замечательную работу и больших успехов Вам!

10.06.19  Нигяр

Вірш , присвячений медичному центру «Материнка» 24.05.2019

Здоров’я- розкіш для людини,

Найбільша цінність у житті.

Як є здоров’я щогодини

Можливість є йти до мети …

В мед.кабінеті «Материнка»

Завжди панує аура добра,

І є у вас своя «іскринка»

І ваша справа- не дарма .

Багато хто спішить сюди

Підлікуватись, получить поради

Здоров’я «сієте» плоди

І люди вам безмежно раді.

Якщо людина вже здорова

Та їй нічого не болить,

Вона добро творить готова

І це прекрасно !Можно ЖИТЬ!

Бажаю колективу процвітання

Комфортного, яскравого життя

Здоров’я всім міцного побажати

На многії та благії літа !!!

(Черняхович Ольга Юрііївна м.Кропивницький 24.05.19)

Большое спасибо Тамаре Алексеевне и ее дружному колективу!

Большое спасибо за профессионализм и за лечение на высоком уровне ,за внимательность,человечность!

Варикоз-страшная болезнь,но победима,благодаря вашей методике и лечению .Хочется,чтобы весь мир знал о Вашей методике и клинике.

Вы творите чудеса! Еще раз огромное спасибо!

Дай Бог Вам и вашим помощницам здоров’я,вдохновения ,удачи в вашем нелегком труде!

С ув. Субота ОО

27.04.19

.. интуиция и определенный опыт подсказали — это то, что я так долго искала..

Варикозное расширение вен мучило меня около 30 лет.

За этот период пыталась лечить свой варикоз предлагаемыми методами:

кремами, компрессами, растирками, мазями, гелями, инъекциями, уколами ботфортами от «Здоров», компрессионным трикотажем — безрезультатно.

Неоднократно хирургами предлагалась операция.

Болезнь прогрессировала, ноги стали сильно отекать, болеть, даже начали появляться  тромбы ( в растянутых узлах вен, в результате осложнения после ОРВ).

Полноценной жизни не было. Страдала от этой болезни не только я, но и моя семья.

Я продолжала искать методы безоперационного лечения варикоза.

Недавно нашла в интернете информацию о медкабинете Материнка по лечению варикоза безоперационным путем по методу Терновской Тамары Алексеевны.

Познакомилась с информацией и посмотрела видео, где Тамара Алексеевна рассказывала о своем методе. Сомнений не было, интуиция и определенный опыт подсказали — это то, что я так долго искала.

Поступила на лечение: капельницы, гирудотерапия, рекомендуемая диета, питьевой режим.

В результате этого научного, комплексного подхода были достигнуты следующие результаты:

– Мои расширенные вены начали видимо сокращаться уже на 3-й день лечения. Тамара Алексеевна сказала: «процесс пошел».

Я не верила своим глазам, но это факт. Моей внутренней радости не было предела.

– С каждой процедурой вены уменьшались и становились невидимыми, а ноги — все более глаже и светлее.

– За 4-ре недели лечения (запущенный варикоз) я похудела на 10 кг.

– В ногах появилась легкость, они постройнели, стали гладкими, кожа посветлела.

– Появилась легкость во всем теле.

– Появилась выносливость. Легко и быстро стала подниматься на верхние этажи.

–  До лечения в Материнке давление могло подняться до 150. А сейчас понизилось и нормализовалось.

– Я почувствовала себя гораздо подвижнее и моложе.

– Болезнь начала отступать…

– Окружающие меня люди, по их словам, также заметили, что во мне произошли изменения в лучшую сторону.

Такое комплексное профессиональное лечение как:

– капельницы, которые не только выполняют свои прямые функции – возвращая вену в нужное положение, а также улучшают обмен веществ, питают органы и системы кислородом, убивают патогенную грибковую, микробную и вирусную флору, чистят от токсинов;

– гирудотерапия, ферменты при укусе пиявки благотворно влияют на формулу крови, лечатся воспалительные процессы и т. д.;

– рекомендуемая строгая диета способствует быстрейшему, безболезненному выздоровлению венозной системы;

– питьевой режим  способствует  улучшению обмена веществ ,  кровь становится более текучей (она быстро движется по органам и системам, неся питательные вещества и кислород к клеткам всего организма — нет застоя крови), вымываются и выводятся  токсины,–

привело к вышеописанному результату улучшения моего здоровья.

Улучшение состояния моего здоровья, как и всех других пациентов, которые обратились за помощью и пролечились в медцентре Материнка, отзывы от которых я слышала, напрямую связано с тем, что лечением здесь занимаются профессионалы.

Терновская Тамара Алексеевна    главный специалист и основатель этого уникального, научного и комплексного метода лечения варикоза, доктор от Бога, с многолетним опытом и стажем работы, любящий свое дело и людей.

Тамара Алексеевна, лично, ведет пациента от первого приема, с индивидуальным подходом, с каждодневным назначением и под своим наблюдением  до самого окончания лечения.

Нельзя не заметить, что Тамара Алексеевна не только талантливый, отзывчивый, думающий и грамотный доктор, стремящийся  всеми своими силами, применяя глубочайшие знания и опыт, оказать качественную  помощь пациенту, постоянно усовершенствующий свою деятельность, являющуюся не только работой и делом, а на мой взгляд,  и   большей частью смысла ее жизни. Все эти качества содержатся в одном человеке—милой, нежной, хрупкой женщине и в этом ее сила!

Весь ее бесценный опыт и труд  направлены на достижение  результата – вернуть здоровье и радость человеку.

Судя по отдаче Тамары Алексеевны своему делу,  у меня сложилось  впечатление, что это ее миссия.

Низкий поклон  Вам,  Тамара Алексеевна  и многих счастливых  долгих  лет!

Отдельно благодарю медсестер Ольгу Петровну за лечение, старание и внимание, а также Ларису Сергеевну за лечение и внимание,  неутомимую  харизму,  желание поделиться своим жизненным опытом и информацией.

Хочу отдельно поблагодарить Ирину Михайловну за профессиональный подход в лечении, технику применения своего мастерства при проведении процедур, за сострадание и понимание каждого пациента.

Спасибо Вам Ирина Михайловна за отшлифованные,   научно обоснованные, четко выстроенные, емкие, зерновые лекции и информацию, которой Вы  безвозмездно делитесь во благо здоровья пациента.

Благодарю медсестру Светлану Николаевну за профессиональный  подход в работе, технику применения мастерства при проведении процедур, сострадание и внимание.

Благодарю Ирену Евгеньевну за ее внимание, консультации  и индивидуальный подход к каждому,

Спасибо Надежде Алексеевне и Елизавете Сергеевне за каждодневные теплые приемы пациентов, позитивный настрой перед процедурами, доброжелательное отношение и желание помочь.

С благодарностью буду всегда помнить весь коллектив медцентра Материнка.

Для меня и других пациентов Ваш профессионализм  и  необходимая, уникальная, благородная  деятельность  во благо здоровья человека –бесценны.

С искренней благодарностью,

Витрук Е. Н.      Киев.

2019г.

..На повторном обследовании через год бляшек не обнаружили. Вен не видно..

Хочу выразить свою благодарность коллективу « Материнка »  за хороший уход и понимание . Первый раз приехал в клинику в 2014 году с диагнозом варикозная болезнь с мелкими атеросклеротическими бляшками . Прошел курс в 20 сеансов . Остался очень доволен результатом .

На повторном обследовании через год бляшек не обнаружили. Вен не видно.

Рекомендую всем друзьям и знакомым.

Дай Бог Вам здоровья. Спасибо за помощь людям .Желаю расшириться в других городах.

С уважением,

Тихонов В.А,  г.Днепропетровск

24.01.2019

..Хай Господь вас вберігає..

Наша рідна «Материнка»

Ти для нас неначе мати

Розгорнула своє серце

І впустила всіх до хати

Тихо взявши нас нас на крила ,

Ти зцілила тіло й душу

Цілий світ для нас відкрила –

Як тепер я жити мушу

Крок за кроком, як малечі

Ти вселяла сили й віру

Розгортала наші плечі

І всиляючи довіру.

Всім уклін до ніг схиляю

Від душі бажаю щастя

Хай Господь Вас зберігає

І боронить від ненастя .

14.12.2018

м.Знам’янка

Лисеньковська   Вікторія  Анатоліївна

..порозуміння і бажання допомогти!

З «Ма%D

Call Now Button